niemożliwa wysyłka korekty PIT-36L
niemożliwa wysyłka korekty PIT-36L
Przy próbie wysyłki korekty deklaracji PIT-36L pojawia się komunikat "Access violation at address 0070965D in module 'PITY2012NG.exe'. Read od address 0000000. Ponawaiane próby wsyłki daja zawsze ten sam negatywny rezultat. proszę o pomoc. pozdrawiam mw
Re: niemożliwa wysyłka korekty PIT-36L
Czy są jakieś załączniki?
-
Jeśli wcześniej dane były wysyłane, to proponuje zapisać korektę do nowego pliku - "Plik\Zapisz jako".
Dane są zapisywane na dysku lokalnym czy sieciowym?
Dane są zapisywane na dysku lokalnym czy sieciowym?
korekta zeznania została sporządzona od nowa i zapisana jako nowy plik, czynność te wykonałem dwukrotnie (korekta_1 i korekta_2), a skutek ten sam (korekta posiada tylko załącznik PIT-B oraz wyjaśnienie przyczyny składania korekty)
przepraszam za zamieszanie, doznałem "olśnienia", przyczyną pojawienia się komunikatu oraz brakiem mozliwości wysyłki było użycie w piśmie wyjaśniającym do korekty znaków ><
pozdrawiam MW
przepraszam za zamieszanie, doznałem "olśnienia", przyczyną pojawienia się komunikatu oraz brakiem mozliwości wysyłki było użycie w piśmie wyjaśniającym do korekty znaków ><
pozdrawiam MW
Dziękuję za to olśnienie! Sam bym na to nie wpadł, a teraz zabezpieczę taką możliwość.