błąd 414
błąd 414
Witam, mam problem z wysłaniem pit 37 cały czas wyskakuje błąd 414 informujący o złych danych autoryzacyjnych. Sprawdzałam wielokrotnie i nie widzę żadnej pomyłki. edyną wątpliwosć może budzić jedynie to, że w ubiegłym roku tę osobę rozliczałam indywidualnie bez ulgi na dziecko. Obecnie wypełnilam pit - jako osoba samotnie wychowująca dziecko. Czy to może stanowic problem?. uprzelmie proszę o poradę. Lidka
Re: błąd 414
Mam dokładnie to samo (pisałam o tym post niżej ). Obawiam się, że to po prostu błąd programu czy znowu jakaś awaria. Byleby szybko została usunięta.
Witam,
Ja natomiast mam taki problem...
W dniu wczorajszym kilkakrotnie próbowałem wypełnić swoje zeznanie podatkowe za 2012 roku, ale niestety bezskutecznie... Moje zeznanie zostało odrzucone i pojawił się przy nim status "414". Sęk w tym, że nie wiem dlaczego. Imię, nazwisko i nr PESEL dobrze wpisałem, przychód za ubiegły rok również (2 razy dzwoniłem do swojego US, by się upewnić, a 3 już nie wypada...). I nie pisałbym tutaj, gdyby nie fakt, że rozliczyłem bezproblemowo 2 osoby, a na 3, tj. na mnie, coś się zacięło...
Co z tym fantem zrobić? Czy jestem skazany na Pocztę Polską?
Ja natomiast mam taki problem...
W dniu wczorajszym kilkakrotnie próbowałem wypełnić swoje zeznanie podatkowe za 2012 roku, ale niestety bezskutecznie... Moje zeznanie zostało odrzucone i pojawił się przy nim status "414". Sęk w tym, że nie wiem dlaczego. Imię, nazwisko i nr PESEL dobrze wpisałem, przychód za ubiegły rok również (2 razy dzwoniłem do swojego US, by się upewnić, a 3 już nie wypada...). I nie pisałbym tutaj, gdyby nie fakt, że rozliczyłem bezproblemowo 2 osoby, a na 3, tj. na mnie, coś się zacięło...
Co z tym fantem zrobić? Czy jestem skazany na Pocztę Polską?
Sprawdź dokładnie wszystkie dane podatnika. Ja ostatnio też miałem problem a okazalo się, że był błąd w dacie urodzenia. Jeśli nazwisko jest dwuczłonowe to nie może być spacji itp.