PITy 2015 - do pobrania
Re: PITy 2015 - do pobrania
PIT-37 wspólne rozliczenie małżonków przy przepisywaniu adresu podatnika do małżonka (jeśli jest taki sam) program przepisuje, ale kiedy klika się, aby wysłać adres znika. Trzeba wklepać "z ręki". Pozdrawiam:)
Dziękuję za informację. Faktycznie, z tym, ze po zapisaniu rozliczenia i ponownym wczytaniu dany by były :)
Poprawiam.
Poprawiam.
Tak samo po imporcie z 2014r np PIT-37, dane się importują ale po wypełnieniu dowolnego pola, dane importowane znikają. Tak, że zaraz po imporcie należy zestaw zapisać zamknąć i ponownie otworzyć i wtedy dane nie znikają.
Również po imporcie z 2014 do PIT-D nie przenosi się kwota do poz 28 (odliczenia które nie znalazły pokrycia w dochodach za lata ubiegłe)
Również po imporcie z 2014 do PIT-D nie przenosi się kwota do poz 28 (odliczenia które nie znalazły pokrycia w dochodach za lata ubiegłe)
Czy to jest wersja 2.2?
Co do kwoty na PIT/D to zaraz dodam, ale co do znikania danych sprawdziłem i nie mam takiego zachowania programu.
Co do kwoty na PIT/D to zaraz dodam, ale co do znikania danych sprawdziłem i nie mam takiego zachowania programu.
Tak, znalazłem. Brak kwoty na PIT/D ściśle powiązany ze znikaniem importowanych danych.
Poprawiłem i będzie dzisiaj dostępne.
Poprawiłem i będzie dzisiaj dostępne.
Po pobraniu pliku wyskakuje mi "podpis pliku pity2015ngsetup.exe jest uszkodzony lub nieważny". Co mam zrobić?
"Uruchom mimo to".
Panie Marcinie,
Czy może Pan zrobić, aby we właściwościach programu standardowo była zaznaczona opcja "Sprawdzaj dostępność aktualizacji po uruchomieniu programu"?
I postuluję po raz kolejny (pierwszy raz było to rok temu).....
Czy nie może Pan powrócić do automatycznego sposobu aktualizacji, taki jaki był w programie kilka lat temu, tj. bez linków?
Z pewnością byłoby to duże ułatwienie.
pozdrawiam
SM
Czy może Pan zrobić, aby we właściwościach programu standardowo była zaznaczona opcja "Sprawdzaj dostępność aktualizacji po uruchomieniu programu"?
I postuluję po raz kolejny (pierwszy raz było to rok temu).....
Czy nie może Pan powrócić do automatycznego sposobu aktualizacji, taki jaki był w programie kilka lat temu, tj. bez linków?
Z pewnością byłoby to duże ułatwienie.
pozdrawiam
SM
Może się uda...
M.K.
M.K.