Import danych z programu PITy 2017 2018
-
Re: Import danych z programu PITy 2017 2018
Proponuje zainstalować Native Client - https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=50402
Nie mam zainstalowanego Native Client, zainstaluje i dam znać.
Chciałem dodać załącznik z ustawieniami bazy jednak nie widzę opcji dodania załącznika do postu na forum. Czytam w FAQ, że: „Administrator witryny mógł nie zezwolić na zamieszczanie załączników na forum, na którym piszesz lub przyznał uprawnienia tylko niektórym grupom. Jeśli nadal nie masz jasności, dlaczego nie możesz zamieszczać załączników, skontaktuj się z administratorem witryny.”
Chciałem dodać załącznik z ustawieniami bazy jednak nie widzę opcji dodania załącznika do postu na forum. Czytam w FAQ, że: „Administrator witryny mógł nie zezwolić na zamieszczanie załączników na forum, na którym piszesz lub przyznał uprawnienia tylko niektórym grupom. Jeśli nadal nie masz jasności, dlaczego nie możesz zamieszczać załączników, skontaktuj się z administratorem witryny.”
Proszę spróbować w prywatnej wiadomości do mnie.
Sprawdziłem i mam zainstalowanego Native Clienta. Przy próbie instalacji tego z powyższego linka pojawia się komunikat:
"Installation of SQL Server 2012 Native Client failed becasue a higher version already exists on the machine."
"Installation of SQL Server 2012 Native Client failed becasue a higher version already exists on the machine."
miałem problem na jednym stanowisku z win10, u mnie częściowo pomogła zmiana daty w systemie, z poziomu panelu sterowania, na format
krótka - rrrr-MM-dd
długa - d MMMM rrrr
można wyświetlać deklaracje zaimportowane, jednak kliknięcie na belkę [podatnik] wywala błąd
krótka - rrrr-MM-dd
długa - d MMMM rrrr
można wyświetlać deklaracje zaimportowane, jednak kliknięcie na belkę [podatnik] wywala błąd