PITy 2020 Asystent - błąd wydruku
-
Re: PITy 2020 Asystent - błąd wydruku
W PIT IPS po imporcie z pliku *.PITy2020FNS działa
Niestety wersja 7.2 nadal nie działa jeśli chodzi o wydruk:(
Proponuję aby do wydrukowanie użyła Pani program PITy IPS.
Trzeba go zainstalować i z menu "Rozliczenie" wybrać "Import z pliku lub schowka".
Program PITyIPS pozwala na wypełnienie do 3 rozliczeń.
Po otwarciu rozliczenia trzeba wybrać Wydruk i najlepiej "Zaawansowany".
Trzeba go zainstalować i z menu "Rozliczenie" wybrać "Import z pliku lub schowka".
Program PITyIPS pozwala na wypełnienie do 3 rozliczeń.
Po otwarciu rozliczenia trzeba wybrać Wydruk i najlepiej "Zaawansowany".
Udostępniłem nową wersję 8.2. Wydruk powinien już działać.
Przy pierwszym uruchomieniu po aktualizacji do 8.2, znowu nie widzi wcześniej wskazanej ścieżki do katalogu z zapisanymi zeznaniami. Po wskazaniu ścieżki "Runtime error 217". Przy pierwszym wczytywaniu zeznania "Runtime error 217". Po zamknięciu i ponownym uruchomieniu już wszystko w porządku. Windows 10 Pro 20H2 64bit.
A jak był program pobrany - z wewnętrznej aktualizacji czy przez przeglądarkę. Inaczej - czy plik exe ma zmieniona nazwę?
Plik pobrany przez przeglądarkę, a następnie zmieniona nazwa.
Przed chwilą tak samo pobrałem wersję 8.3 i tym razem nie było żadnych problemów przy uruchamianiu.
Przed chwilą tak samo pobrałem wersję 8.3 i tym razem nie było żadnych problemów przy uruchamianiu.
Chciałam zapytać, czy będzie Pan zmniejszał jeszcze wielkość pliku PDF po wygenerowaniu deklaracji z programu Asystent ? Bo z tego co czytałam stworzył Pan tymczasowo plik graficzny z uwagi na błędy przy generowaniu ?
Ponieważ wydruk działa w takiej postaci więc nie planuję w tegorocznej edycji już nic w nim zmieniać.