Pit zus pue
Re: Pit zus pue
...Ale nie wiem czy to normalne ze PIT laduje najpierw w zus pue , a nie do domu poczta .
ZUS po przygotowaniu PIT rocznego automatycznie umieszcza go na PUE i wysyła pocztą.
Jednak pocztą - trwa to parę dni....
Mam tak samo - PUE gotowy 03-02-2020, a pocztą dzisiaj /to i tak szybko/.
Wszystkie dane oczywiście się zgadzają...
ZUS po przygotowaniu PIT rocznego automatycznie umieszcza go na PUE i wysyła pocztą.
Jednak pocztą - trwa to parę dni....
Mam tak samo - PUE gotowy 03-02-2020, a pocztą dzisiaj /to i tak szybko/.
Wszystkie dane oczywiście się zgadzają...
Czyli Pit z zus pue ktory byl do oczytu wczesniej , jest taki sam jak ten ktory przyszedl poczta do domu ? Wszystkie kwoty dane i wgl ?
U mnie wszystko się zgadza...
PIT można zapisać na dysku komputera w formacie .pdf
PIT można zapisać na dysku komputera w formacie .pdf
-
- Kontakt:
jak zapisać pit w postaci pdf? Nie mogę znaleźć żadnej ikonki
W zus pue , klikasz na dany pit ktory chcesz pobrac i "szczegóły" w lewym rogu . wyskakuje informacja i pobraniu
Czy pit na stronie ZUS PUE rok 2019 , jest dokladnie taki sam , wszystkie dane, kwoty , wygląd , Jak ten który przychodzi poczta do domu ? . I czy to normalne ze na stronie jest on dostępny tam tydzien, a do domu jeszcze nie doszedl ? Potrzebuje pewnej odpowiedzi bo ksiegowa potrzebuje do rozliczenia z firma . Czy jak wydrukuje ten z ZUS Pue i jej dam to czy napewno wszystko sie bedzie zgadzac z tym ktory przyjdzie pozniej do domu . Na stronie mam dostepny tylko ten jeden jedyny pit nic wiecej i jest on za 2019 rok .